onsdag den 9. januar 2013

tomatsuppe









 Hej igen læser, i dag skriver jeg om Tomatsuppe.
opskriften ses længer nede.
mine ekstrer ting i suppen jeg syndes er tomatpurè og chili og chilien skal hages i små stykker og put i suppen men ikke for meget så bliver den stærk    

man skal starte med at smelte smørret i en gryde ved kraftig varme. svits løg og hvid løg i ca et 1 min Tilsæt resten af ingredienserne og kog ved svag varme og unde låg i ca 20 min og gulerødderne er møre Blend suppen i mindre portioner (fyld kun blenderglasset 1/3 op) Blend hver portion ved hurtigste hastighed i ca. 45 sek., eller til suppen er glat. Hæld den tilbage i gryden og bring atter suppen i kog. 

  • 25 g smør 
  • 1 zittauerløg i grove stykker (ca. 75 g)
  • 1 lille grofthakket fed hvidløg
  • 3 gulerødder i mindre stykker (ca. 175 g)
  • 1 dåse hakkede tomat (ca. 400 g)
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 1 liter grønsagsbouillon
  • 1¼ tsk groft salt
  • friskkværnet hvid peber
  • 1 tsk sukker
  • 200 g tørret pasta , fx minisuppehorn
  • Tilbehør
  • 2 dl Cheasy® Fraiche 6%
  • 240 g groft brød
  
Tomatsuppe. Dejlig, varm og smagfuld suppe med fyld af pasta. Server gerne med brød.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar