Hej igen læser, i dag skriver jeg om Tomatsuppe.
opskriften ses længer nede.
mine ekstrer ting i suppen jeg syndes er tomatpurè og chili og chilien skal hages i små stykker og put i suppen men ikke for meget så bliver den stærk
man skal starte med at smelte smørret i en gryde ved kraftig varme. svits løg og hvid løg i ca et 1 min Tilsæt resten af ingredienserne og kog ved svag varme og unde låg i ca 20 min og gulerødderne er møre Blend suppen i mindre portioner (fyld kun blenderglasset 1/3 op) Blend hver portion ved hurtigste hastighed i ca. 45 sek., eller til suppen er glat. Hæld den tilbage i gryden og bring atter suppen i kog.
- 25 g smør
- 1 zittauerløg i grove stykker (ca. 75 g)
- 1 lille grofthakket fed hvidløg
- 3 gulerødder i mindre stykker (ca. 175 g)
- 1 dåse hakkede tomat (ca. 400 g)
- 1 tsk tørret basilikum
- 1 liter grønsagsbouillon
- 1¼ tsk groft salt
- friskkværnet hvid peber
- 1 tsk sukker
- 200 g tørret pasta , fx minisuppehorn
- Tilbehør
- 2 dl Cheasy® Fraiche 6%
- 240 g groft brød
Ingen kommentarer:
Send en kommentar